Η Αναζήτηση

Άνοιξε με δυσκολία τα μάτια της, σαν να τα άνοιγε για πρώτη της φορά. Βρισκόταν στο δωμάτιο ενός φθηνού ξενοδοχείου. Μπροστά της ήταν τοποθετημένος ένας καθρέπτης. Απόλαυσε αχόρταγα την αντανάκλαση του ειδώλου της. Ακούμπησε τα χέρια της στο μέτωπο της και με αργές κινήσεις κατευθύνθηκε προς το πιγούνι της. Απολαμβάνοντας την υφή στα δάκτυλα της χιλιοστό χιλιοστό.

Χάιδεψε με τρυφερότητα το γυμνό της στήθος, στη μέρος της καρδίας της. Ήθελε να νιώσει τον ρυθμικό της χτύπο. Το μόνο που ένιωσε όμως, ήταν η κρύα της σάρκα. Γεμάτη οργή απέστρεψε το βλέμμα της. Ντύθηκε γρήγορα. Δεν χρειαζόταν να φοράει ρούχα αλλά με αυτό τον τρόπο περνούσε απαρατήρητη.

Άνοιξε την πόρτα του δωματίου. Κοίταξε για τελευταία φορά το πτώμα, με τις άδειες κόχες των ματιών του, που κείτονταν στο πάτωμα.Ένα πικρό χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της από το θέαμα που αντίκριζε. Έκλεισε την πόρτα πίσω της. Απομακρύνθηκε με αργά βήματα.

Σε κάθε της βήμα, μόνο μία σκέψη αντηχούσε στο μυαλό της. Πόσο πολύ το είχε μετανιώσει που είχε αποφασίσει να γίνει δότρια οργάνων όταν ήταν ακόμη ζωντανή. Επόμενος προορισμός... η καρδιά της!